Go Back   TopoGun Forum > DEVELOPMENT > Bug Reporting

Bug Reporting Post any bugs you find in TopoGun.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-22-2012, 11:09 PM
Dryden
Guest
 
Posts: n/a
Default Bug on subdiv.

Hi everyone,

I've bought topogun recently and i got an issue with lowD mesh.


Map's are exporting close to correctly, (only top faces got's wrong, but no big issue), but every try on subdiv preview fail this way. (cf pict) I've try to select only front and back faces, switch on & off enhanced project, keep mesh border, conform on ray miss, etc.... But nothing seem's to correct it effectively. So no big issue about my flow, cause I can export the retopo lowD and map are really good, but anyone have an idea about how to fix it ?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-20-2012, 08:30 PM
EZ's Avatar
EZ EZ is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 284
Default

you really need to have more geometry on the original mesh you brought in.
the retopo mesh really needs more points and try staying away from the outer edges
__________________
Topogun Full Video Learning Course Click Here
http://www.topogun.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=79&dateline=125508019  9
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2009-2013 SC PIXELMACHINE SRL. All rights reserved.